WERKEN BIJ IN A BETTER WORLD

Adviseur

Wil jij maximale impact voor een betere wereld? Werken bij In A Better World betekent dat je aansluit bij een organisatie die de wereld een beetje mooier en beter wil maken. En jouw invloed reikt daarin ver. Je creëert immers een duurzame relatie tussen een goed doel en een partner bedrijf door verkoop voor Bedrijvennetwerken of Workplace Giving. 

Als adviseur bij In A Better World maak je deel uit van een hecht team waarbij de ontwikkeling van jou als persoon centraal staat. Al onze adviseurs worden in een assessment getest op 3 belangrijkecompetenties; empathisch vermogen,

In A Better World Academy

Het programma van de Academy is erop gericht onze adviseurs te trainen in de specifieke kennis en vaardigheden die ze nodig hebben in hun adviseurschap; probleemoplossend verkopen, O.E.N (Open, Eerlijk, Nieuwsgierig) gedrag- en vraagtechnieken, jezelf positioneren, behoeften analyse, omgaan met bezwaren, etc.

De trainingen worden gegeven door ervaren trainers waarbij we gebruikmaken van praktijksimulaties (rollenspelen), het delen van best practices en meelopen in de praktijk.

Werken als adviseur bij In A Better World? Stuur ons je motivatie.